slika
slika
slika
1 od 3

Lubrifilm

1.090 din

Čurug
Novo
268
5
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-48181

 

Lubri-Film je sanitarno mazivo za upotrebu u postrojenjima za preradu hrane za slučajni kontakt sa hranom.

Lubri-Film pruža zaštitni premaz svim metalnim delovima.

Tanki film će zadržati efikasnost na ležajevima, klizačima i drugim podmazanim površinama uprkos vlazi.

Boravkom na radnoj površini minimizira se korozija metala.

Ovo sanitarno mazivo je visoko otporno na odvajanje ili curenje. Neće se osušiti ili stegnuti na vašoj opremi.

 

Lubrifilm mast nalazi primenu kod podmazivanja svih pokretnih delova opreme, na mestima na kojima med može doći u kontakt sa njom, ali još i invertovani sirup, šećerna pogača, satna osnova, polen i sl. Mast predstavlja jedinu pravu alternativu svim drugim mastima koje su se koristile za podmazivanje osovine centrifuge, pri čemu su različite grafitne masti i masti na bazi sintetičkih ulja dolazile u kontakt sa medom i na taj način činila da isti ne ispunjava osnovne sanitarne zahteve. Promenite praksu u radu i postupajte savesno prema vašem proizvodu, prema svima koji će njega konzumirati počevši od naše dece, ne dozvolite da se u vašem medu nađu teški metali, naftni derivati i druge štetne materije! Mast se može koristiti i van oblasti rada u pčelarstvu, u svim granama prehrambene industrije gde postoji mogućnost da sredstva za podmazivanje dodju u kontakt sa finalnim proizvodom.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #155682672
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.