slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Matična rešetka

350 dinZamena moguća

Beograd | Rakovica
Novo
Dostupno odmah
6.261
94
pre 10 dana
Brzanac d.o.o - Djurica
Član od 30.06.2016.
Svi oglasi
Pocinkovana maticna resetka - 350din
Pocikovana matica desetka DB12- 400 din

Uramljena maticna resetka - 500din

Za sve tipove košnica (LR, DB, RV, AŽ, itd. ).

Matične rešetke iz sopstvene proizvodnje, proizvedene u potpuno kontrolisanom mašinskom (industrijskom) procesu od kontrolisanih materijala i uz garantovan kvalitet.

Izrađuje se od pocinkovane žice i od pocinkovanog lima, metodom presovanja.

Pomoću matične rešetke ograničava se prostor boravka matice. Otvoreni na matičnoj rešetki su promera od 4,1 do, 4,2mm. Osnovna karakteristika mreže je da pregradi celu površinu košnice, odnosno prostor na koji želimo da ograničimo kretanje matice.

Zaobljen oblik žice sprečava fizička oštećenja pčela (krila) prilikom prolaska pčela kroz resetku.

  • Prednost pocinkovane mreže je i u održavanju. Posle sezone resetku treba tretirati (očistiti) upotrtebom čelične četke i brenera. Naša rešetka trpi taj tretman za razliku od plastičnih i plastificiranih rešetki koje ne mogu da izdrže tretman Vatre. Predviđeni tretman činjenja matične rešetke, izrađene od pocinkovane žice, dovodi do dugotrajnosti u upotrebi jedne mreže.
ID Oglasa: #79122615
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.