slika
slika
slika
1 od 3

Mreza za propolis

990 din

Čurug
Novo
336
10
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-34510 

 

Mreza za propolis plastična, vrlo korisna za proizvodnju propolisa. Takođe se može koristiti za merenje širenja varoe u vašoj košnici.  Postavljene na vrh okvira, pčele će popuniti rupe propolisom. Jednostavno izvadite potpunu rešetku, stavite je u zamrzivač dok se stvrdne i odvojte propolis uvrtanjem rešetke. Ova mreža takođe omogućava pčelaru da lako proceni zaraženost košnice varoom.

Prodaje se na dužni metar.  Cena je data za 1m proizvoda.
Širina mreže je 50 cm.

 

Mreza za propolis se prodaje na dužni metar, a širina rolene je 0,5 m.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #155680397
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.