slika
slika
1 od 2

Mreža za sakupljanje propolisa 42x51cm, Anel

400 din

Čurug
Novo
93
4
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-34516 

 

Mreža za sakupljanje propolisa ima dve rupe koje možete da otvorite ako želite da na vrh stavite čvrstu hranu (pogaču). Tako će te moći da hranite pčele, a istovremeno neće zaustaviti sakupljanje propolisa. Bočne stranice rupa takođe podižu središte zaslona prema gore, tako da se ne savija u sredini i pčele mogu ravnomerno popuniti čitavu mrežu.
Propolis je veoma perspektivan proizvod sa vrlo dobrom cenom, koji može doprineti vašem prihodu bez potrebe za puno truda ili vremena.
Mreža za sakupljanje propolisa postavljeni su na gornji deo košnice, ispod poklopca. Trebalo bi da se ostavi malo prostora iznad mreža za sakupljanje propolisa, tako da se generiše struja vazduha od koje će pčele pokušati da se zaštite tako što će popuniti mrežu propolisom. Da biste zadržali željenu prazninu, možete koristiti dva odstojnika pričvršćena sa strane mreže.
Propolis se može ekstrahovati sa mreže nakon što ga stavite u zamrzivač 5 minuta, a zatim sastružite propolis komadom drveta ili rukom.
Mreža može sakupljati do 400 g propolisa u roku od 10-15 dana u zavisnosti od faune i godišnjeg doba. Obično se primenjuje u proleće i jesen.

 

Mreža za sakupljanje propolisa 42x51cm, Anel

Dimenzija:  51.00 x 42.00 x 00.20 cm
Težina:  280.00 g

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

 

ID Oglasa: #155680465
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.