slika
slika
slika
slika
1 od 4

Pčelarski nož sa američki sa kukom i čekicem

760 din

Čurug
Novo
215
12
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-72610

 

Pčelarski nož sa američki sa kukom i čekicem napravljen je od kvalitetnog prohroma (inox), obložen drvetom na sredini radi lakšeg i prijatnijeg držanja i rukovanja. Ovaj pčelarski nož sadrži više alata neophodna svakom pčelaru: - ima sve odlike američkog noža sa kukom radi lašeg uklanjanje propolisa i voska sa nastavka i radi lakšeg odvajanja nastavka jednog od drugog i vađenja ramova, -- alat za čišćenje matične rešetke od propolisa i voska, - čekić koji se fiksira šrafom, u zavisnosti od potrebe može da se skine ili ponovno montira na nož, - alat za čišćenje satonoše rama od voska, - alat za vađenje eksera, koji omogućava i da se nož lakše odlaže na neki nosačOvaj pčelarski nož spada u profesionalne alate. Nož je dugačak 267mm. Ukupna masa pčelarskog noža iznosi 300g. Ergonomski dizajn i visok kvalitet primenjenih materijala garancija su upotrebljivosti i dugotrajnosti.

 

Pcelarski noz americki sa kukom i cekicem služi za odvajanje poklopne daske od tela košnice i jednog nastavka od drugog, a zatim za razdvajanje ramova, skidanje voska i propolisa sa pojedinih delova košnice, čišćenje zidova košnice i podnjače, itd. Nož je deo neophodnog pribora svakog pčelara.
Dužina noža: 267mm
Težina noža: 300g

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

 

ID Oglasa: #155896257
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.