slika
slika
1 od 2

Pčelarski nož, sa kukom, žuti plastični rukohvat Cr (inox)

430 din

Čurug
Novo
98
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-72320

 

Pčelarski nož sa kukom i PVC drškom je napravljen  od kvalitetnog prohroma (inox), obložen plastičnom drškom na sredini radi lakšeg i prijatnijeg držanja i rukovanja. Ovaj pčelarski nož sadrži dva osnovna alata neophodna svakom pčelaru: jedan kraj je ravan i oštar te omogućava brzo i lako uklanjanje propolisa i voska sa nastavka i ramova dok je drugi kraj zakrivljen  radi lakšeg odvajanja nastavka jednog od drugog i vađenja ramova. Pčelarski nož na površini ima još i otvor, u vidu rupe, koja prvenstveno služi za vadjenje eksera, ali može poslužiti i za lakše odlaganje noža na neki nosač

 

Pčelarski nož, sa kukom i žutim plastičnim rukohvatom služi za odvajanje poklopne daske od tela košnice i jednog nastavka od drugog, a zatim za razdvajanje ramova, skidanje voska i propolisa sa pojedinih delova košnice, čišćenje zidova košnice i podnjače, itd. Nož je deo neophodnog pribora svakog pčelara.   Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #155895022
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.