slika
slika
slika
1 od 3

Stalak za kantu za istakanje meda

700 din

Čurug
Novo
130
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

PČ-54910

 

Stalak za kantu za istakanje meda ima sledeće karakteristike: Dužina: 31.5x8x 8 cmPrečnik žice: 8mmMaterija: inoxTežina 0.46kgBoja: Srebrna, kao na sliciPaket uključuje jedan stalak za kantuNapomena: Greška u iskazanim merama može biti 1-3cm budući da se merenje vrši ručnom metodom, kao i varijacija u masi od 50g. Boja može odstupati od prikazane boje na ekranu.

  Stalak za kantu za istakanje meda je izrađen od nerđajućeg čelika, visokog kvaliteta koji se lako održava. Stalak je jak i stabilan. Stalak omogućuje stabilno postavljanje kante iz koje med treba ocediti na bočnu stranu posude. Olakšajte sebi rad, uštedite na vremenu i zaboravite na dugo pridržavanje kante dok se i poslednja kap meda ne ocedi! Neka stalak radi za vas, ništa ne troši, ne prigovara da je umoran i može neograničeno dugo držati kantu dok se vi za to vreme bavite nečim korisnijim!   Uz malo spretnosti i organizacije, stalak je pogodan čak i za ceđenje velikih buradi, buduci da dimenzija prihvata nosača to omogućuje. Probajte i shvatićete kako sitnice mogu učiniti rad lakšim.  

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #155890610
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.