slika
1 od 1

Stimulante Plus 1l

6.890 dinFiksno

Smederevo
Novo
114
2
pre 10 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 21.09.2015.
Svi oglasi

Stimulante Plus je promotor auksina, giberalina i citokinina.

Stimulante Plus menja ponašanje biljke, pogotovo ako je biljka u lošem stanju. Preparat poboljšava razvoj korena, dovodi do balansiranog rasta, biljka ne raste mnogo u vis već se bočno razgranava i širi, a dovodi i do pojave većeg broja cvetova.

Stimulante Plus se koristi i u tretmanima za bolje zametanje plodova kod višnje, borovnice, šljive, kao i mnogih drugih biljnih kultura (u količini primene 1l/ha).

 

OPIS:

Stimulante Plus je kompleksna tečna formulacija koja sadrži lako dostupan kalcijum. Stoller-ova tehnologija u proizvodnom procesu obezbeđuje jedinstvenu formulu za podsticanje prirodne regulacije hormonske i fiziološke ravnoteže biljaka. To omogućava biljakama da maksimalno realizuju genetski potencijal i unaprede sposobnost da podnesu stresne okolnosti uključujući stresne uslove životne sredine.

PREPORUČUJE SE ZA PODSTICANJE OPTIMALNE FIZIOLOŠKE RAVNOTEŽE U BILJAKAMA

 

Za sve informacije mozete nas kontaktirati.

 

Robu saljemo brzom postom.

ID Oglasa: #158600793
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.