slika
slika
1 od 2

Starter LC170F 212cc četvrtasti

990 din

Kikinda
Novo
5
0
danas
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Starter LC170F 212cc četvrtasti, proizveden od strane Sword-a, ključni je deo koji omogućava lako pokretanje motora vašeg uređaja. Ovaj starter, specifično dizajniran za LC170F motore od 212cc, obezbeđuje savršeno pristajanje i funkcionalnost.

Ključne karakteristike:

  • Kompatibilnost: Starter je pažljivo izrađen kako bi odgovarao LC170F motorima od 212cc, garantujući savršeno pristajanje i optimalne performanse.
  • Jednostavna montaža: Zahvaljujući intuitivnom dizajnu i preciznim dimenzijama, ovaj starter se lako montira na vaš uređaj bez potrebe za dodatnim prilagođavanjem.
  • Visokokvalitetni materijali: Izrađen je od izdržljivih materijala visokog kvaliteta, što garantuje dugotrajan rad i pouzdanost u različitim uslovima.
  • Poboljšanje performansi: Zamena starog ili oštećenog startera novim Starterom LC170F 212cc četvrtastim od Sword-a može poboljšati performanse vašeg uređaja i olakšati pokretanje motora.
  • Pouzdanost: Ovaj starter pruža pouzdanu funkcionalnost, osiguravajući da vaš uređaj bude uvek spreman za rad.

Uz Starter LC170F 212cc četvrtasti od Sword-a, možete biti sigurni da će vaš uređaj imati pouzdan i efikasan starter koji će olakšati svaku upotrebu. Investirajte u ovaj kvalitetni starter i osigurajte dugotrajan rad vašeg uređaja.

ID Oglasa: #165097858
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.