slika
1 od 1

Flex 1/1 Fomesafen broj 1 za suzbijanje ambrozije u soji

3.200 din

Bačka Palanka
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
30
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slaviša
Član od 25.07.2013.
Svi oglasi

 

Fomesafen 250g/lit


Litarsko pakovanje 1/1

DELOVANJE: Selektivni kontaktni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih širokolisnih korova u usevu soje

 

PRIMENA:

SOJA: primenjuje se u količini od 1 - 1,5 l/ha, vreme primene: kada se soja nalazi u fazi prve do treće troliske (BBCH11-12), a korovi su u fazi 2 do 4 lista, sa utroškom vode 200 do 400 l/ha. Kada se koristi ovo sredstvo, neophodno je dodati nejonski surfaktant (ađjuvant ili okvašivač) u radni rastvor, na primer, izodecil etoksilat.
Preporučuje se primena u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima, nakon zalaska sunca Herbicid Flex je efikasan u suzbijanju sledećih širokolisnih korova: Teofrastova lipica (Abutilon theophrasti), Štir (Amaranthus retroflexus), Ambrozija pelenasta (Ambrosia artemisifolia), Pepeljuga (Chenopodium album), Tatula (Datura stramonium) Dvornik veliki (Polygonum lapatifolium), Dvornik obični (Polygonum persicaria), Gorušica poljska (Sinapis arvensis), Pomoćnica obična (Solanum nigrum), Čistac jednogodišnji (Stachys annua), Čičak (Xanthium strumarium).

 

FITOTOKSIČNOST U uslovima stresnim za biljke soje, na primer u periodu suše, primena ovog sredstva može izazvati prolaznu fitotoksiju.

 

KARENCA Obezbeđena vremenom primene.

ID Oglasa: #165844794
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.