slika
1 od 1

OTKUP Lešnik u ljusci USLUGA Krckanje lešnika

Kupujem

Novi Sad
Korišćeno
1.125
21
pre 11 dana
Vaso Vidić
Član od 29.08.2017.
Svi oglasi

Registrovana firma vrši otkup lešnika u ljusci na veliko tokom cele godine. Lokacija otkupnog mesta Rumenka (6km severno od Novog Sada). Plaćanje se vrši isti dan kada je lešnik zaprimljen. Mogućnost dugoročne saradnje i podrške u proizvodnji (dugogodišnje iskustvo i ovladana najbolja proizvođačka praksa). Više od 100 zadovoljnih kooperanata sa teritorije cele Srbije dokaz uspešnog poslovanja.

 

Procedura otkupa:

 

1. Slanje reprezentativnog uzorka/izlazak na teren i uzorkovanje zavisno od količine u ponudi.     Ovaj korak je opcioni ali se preporučuje kako bi proizvođač imao okvirnu sliku cene koju može da očekuje za lešnik.

2. Analiza uzorka:

a)      Randman ispravnog jezgra (masa ispravnog jezgra/ukupna masa lešnika u ljusci)

b)     Vlaga jezgra (maksimalno 6%, mogućnost otkupa jezgra sa većom vlagom uz korekciju cene)

c)      % neispravnog jezgra (masa neispravnog jezgra/ukupna masa jezgra)

d)     % jezgra sitnijeg od 11mm

3. Slanje okvirne ponude proizvođaču, cena se formira na osnovu bazne cene za randman 40%       ispravnog lešnika i rezultata analize uzorka

4. Dogovor oko vremena isporuke i prevoza (mogućnost slanja paleta i džambo vreća za     pakovanje lešnika)

5. Ulazna kontrola kvaliteta kada lešnik stigne na otkupno mesto (identična kao analiza uzorka)     uz prisustvo proizvođača kako bi sve bilo transparentno

6. Na osnovu ulazne kontrole se formira finalna cena lešnika, koja se isplaćuje proizvođaču     odmah nakon merenja i uskladištenja lešnika (isti dan)

 

Mogućnost otkupa lešnika direktno sa njive kao i uslužnog krckanja lešnika sa finalnom selekcijom jezgra (lešnik spreman za prodaju, klasiran po veličini i upakovan u džakove 25kg).

 

Telefon za kontakt: 065/6335-104

ID Oglasa: #156858971
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.