slika
slika
1 od 2

Cirada 6X8M, 80Gr

3.918 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
34
4
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

CIRADA 6X8M, 80GR

ŠIFRA: SMA 710108

CIRADA 6X8M, 80GR: )

CIRADA 6mx8m 80gr je proizvod koji može zadovoljiti različite potrebe. Bez obzira da li želite da zaštitite svoje objekte od sunca i kiše, improvizujete sklonište u prirodi ili obezbedite zaštitu od sunca za vašu terasu ili dvorište, ova cirada je idealno rešenje.


Specifikacije

  • Dimenzija: 6mx8m

  • Gramaža: 80gr

  • Boja: Plava

  • Materijal: Polietilen


Kreativna zaštita

CIRADA 6mx8m 80gr je izuzetno svestrana i pruža brojne mogućnosti korišćenja. Bez obzira da li vam je potrebna zaštita od sunca za vašu terasu, dvorište ili neki drugi otvoreni prostor, ova cirada će vam pružiti pouzdanu zaštitu. Sa svojim dimenzijama od 6mx8m, možete lako pokriti veće površine i uživati u prijatnom hladu.


Izdržljiv materijal

CIRADA 6mx8m 80gr napravljena je od izdržljivog polietilen materijala koji će izdržati različite vremenske uslove. Bez obzira da li je sunčano, kišovito ili vetrovito, ova cirada će pružiti pouzdanu zaštitu. Gramaža od 80gr obezbeđuje optimalnu ravnotežu između fleksibilnosti i izdržljivosti, što je čini idealnom za dugotrajno korišćenje.


Jednostavna upotreba

CIRADA 6mx8m 80gr je praktična za upotrebu i dolazi sa ringlicama koje olakšavaju njeno postavljanje i fiksiranje. Možete je lako prikačiti na bilo koji objekat ili konstrukciju. Bez obzira da li je reč o šipkama, drveću ili drugim površinama, ova cirada će se jednostavno prilagoditi vašim potrebama.


Dugotrajnost i pouzdanost

Uvoznik MYTOLE je poznat po visokokvalitetnim proizvodima, a CIRADA 6mx8m 80gr nije izuzetak. Možete imati potpuno poverenje u kvalitet ovog proizvoda i biti sigurni da će pružiti dugotrajnu i pouzdanu zaštitu. Bez obzira da li ga koristite u privatne ili poslovne svrhe, ova cirada će ispuniti sve vaše zahteve.


Prednosti

  • Jednostavna za upotrebu

  • Izdržljiv materijal

  • Pouzdana zaštita od sunca i kiše

  • Različite mogućnosti korišćenja


Najbolje od svega je što ova cirada ima veću dimenziju od većine sličnih proizvoda na tržištu. Sa svojim dimenzijama od 6mx8m, možete lako pokriti veće površine i uživati u potpunom komforu. Ova cirada takođe dolazi u prelepoj plavoj boji koja će dodati dašak elegancije vašem prostoru.


Ako tražite pouzdanu zaštitu od sunca i kiše, ili jednostavno želite da prekrijete svoje objekte ili improvizujete sklonište u prirodi, CIRADA 6mx8m 80gr je pravi izbor za vas. U mom iskustvu, ova cirada je izuzetno kvalitetna i dugotrajna. Uvek se možete osloniti na nju da pruži optimalnu zaštitu i udobnost.


Nemojte čekati, nabavite svoju CIRADA 6mx8m 80gr i uživajte u izuzetnoj zaštiti koju ovaj proizvod pruža!


Napomena: Ova ponuda važi samo na OXO MARKET.




ID Oglasa: #161612580
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.