slika
1 od 1

Drzaci folije za plastenike, klipse-kopce-spojke-stipaljke

20 din

Trstenik
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
8.870
114
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan Ćosić
Član od 07.02.2014.
Svi oglasi

Пластични држачи фолије на пластеницима-клипсе ( копче, спојке , штипаљке ) за металне цеви 1/2" -( 20дин. ) ,   3/4"- ( позвати ) и 1" -(позвати ). Ко жели може и да их скрати на 2 или 3 дела, мада је препорука да су дуже боље јер држе чвршће.   Производња и продаја. УВ стабилизатор и оригинал пластика високог квалитета. Преко петнаест година у производњи штипаљки, а укупно у преради пластике преко 50 година.   Слање брзом поштом, купац плаћа трошкове транспорта.
Поред ових држача фолије бавимо се производњом и продајом многих делова за наводњавање ( спојнице, усисне корпе, редуцири- (од пластике и алуминијума) , гумена ребраста усисна црева, одводна(потисна) црева ( све ово разних пречника, дужина… ). У понуди имамо и микрораспрскиваче, све елементе за систем кап по кап италијанског произвођача Иритек.  
За све информације позовите или напишите поруку !

ID Oglasa: #27548408
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.