slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Merac VLAZNOSTI, PH i KISELOSTI zemljišta 3u1

900 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
916
34
danas
Odgovara na 0% poruka.
064/453-97-23 Samo Sms I Viber
Član od 05.11.2020.

Merac VLAZNOSTI, PH i KISELOSTI zemljista

Pomoću ovog 3 u 1 uređaja možete proveriti vlažnost, ph vrednost i nivo osvetljenosti zemljišta!

  • Proverite uslove zemljišta - Budite sigurni da je su uslovi zemljišta idealni za uzgajanje vaših biljaka sa ovim praktičnim 3 u 1 meračem!
  • Tri opcije za merenje - Koristite merač kako biste proverili sve važne karakteristike zemljišta a to su vlažnost, ph vrednost i osvetljenost!
  • Lagan za korišćenje - Sve što je potrebno da bi ste dobili rezultate je da zabodete aparat oko 10cm u zemlju i da odaberete odgovarajuću opciju!
  • Jednostavan za održavanje - Aparat ne koristi nikakvu bateriju i pogodan je za dugoročno korišćenje ukoliko ga očistite nakon svake upotrebe!

Pružite najbolju negu svojim biljkama bilo u bašti, stakleniku ili saksijsama na terasi!

  • MERAČ VLAŽNOSTI - Kako biste izbegli nedovoljno ili prekomerno zalivanje bilja redovno koristite ovaj aparat i opciju za merenje vlage!
  • MERAČ PH VREDNOSTI - Odaberete opciju za merenje ph vrednosti da biste dobili pouzdane rezultate koji će vam pomoći da odredite adekvatnost zemlje!
  • MERAČ OSVETLJENOSTI - Osunčanost je treći važan faktor za uzgoj biljaka, zato budite sigurni da je i ovaj kriterijum zadovoljen!

Ukoliko želite da osigurate da vaše zemljište zadovoljava kriterijume za najbolji uzgoj biljaka, voća, povrća i drugog, ovaj aparat će vam u tome pomoći! Uz pomoć jednog merača sa dugačkom sondom možete da proverite i pratite vlažnost, ph vrednost i osunčanost tj. osvetljenost određenog tla. Sve što je potrebno da biste dobili pouzdane rezultate je da zabodete sondu oko 10cm u zemlju i odaberete koju vrednost želite da izmerite.

  • Dostava kurirskim službama
  • Ako želite da vam pošaljem predmet, potrebni su sledeci podaci:

                                              -Ime i prezime,
                                              -Ulica i broj,
                                              -Mesto i poštanski broj,
                                              -Broj telefona za kontakt

ID Oglasa: #104950023
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.