slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Rucna sejacica ( sejalica )

210 €Fiksno

Sombor
Kao novo - nekorišćeno
243
6
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Aleksandar Jovetic
Član od 10.07.2017.
Svi oglasi

Visoka učinkovitost sadnje: s našim alatom za sadnju semena možete završiti proces setve u jednom potezu  , otvoriti brazdu plugom, staviti seme i zatvoriti brazdu pomoću lanca i zadnjeg tocka.
Alat za preciznu sijačicu: Ova sijačica za bastu ima granicnik redova za precizni razmak linija i plug za brazde za kontrolu dubine semena. Nudimo vam šest izmjenjivih setvenih ploča za različito seme, osiguravajući odgovarajući prostor za sijanje.
Izdržljivi aluminij i ABS: Naš sejalica izrađen je od visokokvalitetnog aluminijskog okvira i ABS plastičnih tockova ( tvrda plastika) , otpornih na hrđu i izdržljivih za dugotrajnu upotrebu u vanjskim uslovima. Struktura je dovoljno čvrsta i lako se gura.
Označivač reda može se sklopiti do stupa ručke, a potporni okvir može pomoći da ostane stabilan kada se ne koristi, pogodan za pohranu.
Odličan je pomoćnik za setvu kukuruza šećerca, luka, rotkve, sargarepe , pasulja , graška, cvekle , salate, šparoga, repe, endivije, kupusa, luka, paradajza  i dr.

Model: SS-KS-0001
Materijal: aluminijum, ABS
Podesiva visina rucke za guranje: 78-84 cm
Količina ploča za seme: 6
Dužina proizvoda: 78 cm
Širina prednjeg točka: 6 cm
Širina zadnjeg točka: 5 cm
Težina proizvoda: 6,6 kg

   

 

ID Oglasa: #164714069
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.