slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Seme Organski uzgajanih biljaka(prodaja)

150 din

Smederevo
295
8
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Seme
Član od 08.12.2019.
Svi oglasi

Na LINKU koji se nalazi u oglasu (posetite vebsajt) odlazite u nasu prodavnicu gde mozete kupiti vise vrste semena (koje je uglavnom iz nase baste)u vise kategorija Povrce, Voce, Cvece, Zacin lekovito bilje, Rasad, Mikrobilje i seme klice itd . .

Posetite nas i pogledajte nas arsortiman semena, koji se prodaje po broju semena ili gramazi, (domace seme dobivamo iz organski uzgajanih plodova). Svoje biljke stitimo iskljucivo rastvorom belog luka, sode bikerbone, koprive itd . Hibridna semena su uglavnom iz inostranstva(nisu reproduktovana). .

U prodavnici svaki artikal je moguce pojidinacno otvoriti i procitati kompletno obavestenje o artiklu, kao i nacin, vreme sejanja. .

Zbog velikog broja artikla, u jednoj kategoriji semena postoje vise stranica(u svakoj kategoriji na dnu svake stranice u levom uglu postoje brojevi za prelaz na sledecu stranu), ili koristite pretragu da pronadjete artikal koji zelite. Takodje bih vas zamolili da obavezno procitate tekst na sajtu(nacin slanja paketa, okvirne cene ptt, itd) tekst se nalazi ispod kategorija. Nakon porucivanja na nasem sajtu ocekujte sms poruku(ili poziv). Hvala

ID Oglasa: #158238786
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.