slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Signalno svetlo Rotaciono Led žuto na štap blinker rotacija

1.999 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
802
27
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pera
Član od 30.03.2016.
kp izlog
Kućište je napravljeno od izdržljivih ABS i polikarbonatnih materijala, kristalno čistog, visoke osvetljenosti. Ovi signalni svetla su zapečaćena u fabrici kako bi se sprečila kiša, vlaga i sneg i koriste se tokom cele godine. [Jednostavna instalacija]
Veličina LED trepćućeg svetla je 23,98 * 12,66 cm
Bežična instalacija i zgodna instalacija sa ugrađenim zavrtnjima.
Svetla upozorenja se široko koriste u građevinskim mašinama, vozilima za specijalne operacije, mašinama za viljuškare, modifikacijama automobila, terenskim vozilima, poljoprivrednim mašinama, brodovima, kampovanju na otvorenom i drugim poljima.
Rotirajući trepćući žuti svetionik LED svetlo ima LED trepćuće ili rotirajuće funkcije. Može izdržati bilo koje surovo okruženje, bilo da je oluja, kiša ili sneg. Veoma je pogodan za ljude koji treba da poboljšaju vidljivost ili koji se uvek suočavaju sa vlažnošću tokom vožnje.
Ugradnja šrafom, ugradnja nosača. Donji deo LED svetla je dovoljan da se pričvrsti na krov vašeg vozila
ID Oglasa: #144005213
Informacije
Pogledajte SVI OGLASI ima  interesantnih stvari po povoljnim cenama 

Izdvajama oglas

Zebra zavese Dan Noc trakaste rolo NAJPRODAVANIJI MODEL U EU



Na svu robu imate radnu garanciju da je ispravna (osim ako nismo drugacije naglasili), ako niste zadovoljni ili je artikal ne ispravan imate rok 2 dana od datuma prijema da reklamirate i vratite nam artikal

Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.