slika
1 od 1

Kvasac Uvaferm SLO, Lallemand 500g

3.599 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
22
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

ENO-153

 

 

NAMENA PROIZVODA: Izuzetno jak kvasac, brz, pouzdan koji daje aromatičnu svežini i sigurnost fermentacije. Lako uklanja dvostruku mikrofloru, što je vrlo dobro za posebne berbe sorti velškog rizlinga, kernera, Lambrusco, Sangiovese, Merlot, Barbera.

EFEKAT NA VINO: Pogodan za proizvodnju organskih vina. Najbolji rezultati daju se fermentacijom belog kljuka na temperaturi od 13-18 stepeni Celzijusa, a za crvene na 20-25 stepeni. Brzi početak fermentacije povezan je sa visokom ekstrakcijom antocijanina od početka alkoholne fermentacije; potrošnja šećera je postepena tokom fermentacije sa sigurnim završetkom fermentacije čak i pri visokim gradacijama. Arome svežeg crvenog voća sa laganim začinskim notama karakterišu vina dobijena ovim sojem. Pored toga, ovaj soj je savršeno pogodan za vinifikaciju grožđa koje nije savršeno zdravo ili u situacijama sa velikim rizikom od mikrobiološke kontaminacije.

DOZIRANJE: 25-50 g/hl

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Rehidrirajte kvasac u 10 puta većoj količini čiste vode (temperatura između 35 ° i 40 ° C). Lagano mešajte da se rastvori i sačekajte 20 minuta. Dodajte u kljuk. Razlika u temperaturi između kljuka koji se inokulira i rehidracije ne sme biti veća od 10 ° C . Ukupno trajanje rehidracije ne sme biti duže od 45 minuta. Uvek rehidrirajte kvasac u čistoj posudi. Rehidracija u kljuku nije preporučljiva.

Proizvodi: DANSTAR FERMENT AG, Fredericia, Danska, podružnica Lallemand Inc.
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

 

 

 

 

ID Oglasa: #155911372
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.