slika
1 od 1

Cevi kap po kap za voće

Kontakt

Ruma
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
601
16
pre 13 dana
Vladimir Djukanovic
Član od 04.03.2024.
Svi oglasi
O Kompaniji:
C. I. A. K. postoji više od 20 godina i prvi je još davne 2000 godine uveo sistem kap po kap na teritoriju Srema. Do danas podigli smo na stotine voćarskih zasada medju kojima se izdvaja zasad jabuke Delte Agrar u Zaječaru i Jasenovcu površine 150ha.

O proizvodu:
Cev kap po kap sa ulivenim kompenzujućim kapljačem namenjen za terene pod nagibom, dugačke redove i rad pod zemljom.
Rivulis, nekadašnji John Deere se u zadnjih 15 godina na ovim prostorima pokazao kao najkvalitetnije rešenje sa dugotrajnošću većom od 20 godina.

Cena:
S'obzirom da nismo poljoprivredna apoteka čiji zaposleni uglavnom nemaju tehničko i praktično znanje u ovoj oblasti, kako bi na najpreciznije odredili odgovarajući kapljač,

moramo prvo dobiti informacije kao što su dužina, širina, broj redova, ravna ili pod nagibom, vodozahvat itd, pa spram toga odredjujemo cenu.

Najveće Reference:
Delta Agrar rasadnik jedinstvo Apatin 100ha
Delta Agrar Jabuka Jasenovac 100ha
Delta Agrar jabuka Zaječar 50ha
Meteor Komerc Sombor 25ha
ABD prom višnja Bukor 10ha

Kontakt:
Pozovite na broj 063508430 - Vladimir.
Njegov zadatak je da vas sasluša, preuzme podatke o parceli, isprojektuje sistem potpuno besplatno i podeli vam svoje dvadesetogodišnje iskustvo u ovoj oblasti.
ID Oglasa: #164030049
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.