slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Cisterne za navodnjavanje

Kontakt

Valjevo
Novo
5.941
32
pre 10 dana
Marko Miljković
Član od 16.12.2010.
Svi oglasi

Cisterne za navodnjavanje se dele na dva tipa i to:

  1. Vertikalni rezervoari za navodnjavanje

  –   cisterne za navodnjavanje  koje idu na površinu i

  1. Horizontalni rezervoari za navodnjavanje

  –   cisterne za navodnjavanje  koje se mogu ukopati u zemlju ili nalaziti na pokretnoj prikolici   ukoliko je potrebno vodu transportovati sa reke ili drugog izvora vode do voćnjaka.

Rezervoari za navodnjavanje  firme GHIBLIPLAST se rade od PEHD-a, materijala koji je hemijski inertan(ne menja svojstva prilikom upotrebe) tako da se pored vode u njima mogu skladištiti i druge tečnosti i supstance.   Izbor materijala  rezervoarima za navodnjavanje  omogućava postojanost na temperaturama od -30C do  +60C tako da bez problema mogu da izdrže visoke temperature tokom leta. Dosadašnje iskustvo i proizvodni program pokazali su se kao pouzdani način i rešenje za navodnjavanje različitih površina i useva.

Prednosti cisterne za navodnjavanje:

Cisterne od PEHD-a  su preuzele primat od betonskih cisterni iz razloga što su veoma jedostavne za manipulaciju, cena je dosta povoljnija, vremenski period korišćenja cisterni za navodnjavanje je praktično neograničen, a zbog karakteristika materijala pre svega njegove inertnosti, cisterne od PEHD-a mogu se koristiti, pored osnovne primene za navodnjavanje i za skladištenje vode za piće, mleka i niza drugih tečnosti.

www. ghibliplast. co. rs

ghibliplast@gmail. com

 

069/2630503 Marko

069/616235 Dejan

 

ID Oglasa: #41603748
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.