slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Nastavak za kap po kap

15 din

Vrnjačka Banja
Novo
9
1
pre 9 dana
Nebojsa
Član od 04.11.2020.
Svi oglasi

Preduzece Beli Bor-Plastika bavi se izradom Vrlo kvalitetne polietilenske (PE) cevi koje se prvenstveno koriste za instaliranje sistema za poljoprivredno navodnjavanje ratarskih kultura, povrtnjaka, voćnjaka kao i u plastenicima. Mogu da se koriste i za grejanje plastenika i kao zaštita za optičke i telekomunikacione kablove. Izrađuju se od kvalitetnog UV stabilnog PE materijala. Otporne su na kidanje, na površinska oštećenja kao i na temperaturne promene. Radni pritisak im je  6  bara.

 

Starter za kapajuće cevi u sistemima za navodnjavanje. Idealna konekcija između startera i glavnog voda pomoću ubodnog trna sa gumicom, a spoj između startera i kapajuće cevi pomoću trna sa navojnom kapom. Dimenzija startera obezbeđuje nesmetan protok vode.

 

Slavina za kapajuće cevi . Idealna konekcija između slavine i glavnog voda pomoću trna i gumice , a spoj između slavine i kapajuće cevi pomoću  trna sa navojnom kapom.

Kapaljke (stelujuce)

Kvalitetne kapaljke za creva za navodnjavanje izradjene  za promer creva fi 16 i fi 20, kapaljki koje se veoma lako postavljaju, a još lakše šteluju za protok vode  , blagim okretanjem navoja. Možete ih i skroz zatvoriti, na mestima gde vam ne treba navodnjavanje. Odlicno su se pokazale u malinjacima, kupinjacima, rasadnicima, plastenicima. . . Navodnjavanje kap po kap predstavlja ravnomerno i sporo navodnjavanje biljaka. Lako se namešta i svakoj biljci daje potrebnu kolicinu vode.

Ako imate dodatnih pitanja    pozovite na telefon

  063-681-440 - Nebojsa

 

ID Oglasa: #166177422
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.