slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Podvodna pumpa BARST 530GPH-2000LH

2.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
84
2
pre 9 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!


Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


【Podesiva pumpa za ribnjak】BARST potopna pumpa za vodu sa podesivim dugmetom za kontrolu protoka vode, tako da možete slobodno da podesite brzinu protoka. Maksimalni protok: 530GPH (2000L/H)Maksimalna visina podizanja:10,5FT.
【Malo buke i odvojive i čiste】Naša pumpa za ribnjak sa pouzdanim i izdržljivim motorom ne proizvodi mnogo buke, pružajući vam mirno okruženje. Nema potrebe za bilo kakvim alatima za odvajanje, lako se odvaja, lako se čisti.
【Izlazni adapteri 3 različite veličine】Paket uključuje tri mlaznice sa različitim veličinama prečnika: Odgovara 1/2"/0,62"/3/4"(unutarnjeg prečnika) cevi, pruža različite efekte protoka vode za sve vaše različite potrebe.
【Kabl za napajanje od 16,5 stopa i 4 usisne čaše】 Kabl za napajanje od 16,5 stopa sa uzemljenim utikačem nudi praktičnu instalaciju. 4 snažna usisna čaša na dnu pumpe pomažu da se zadrži na mestu, tako da možete da ga zalepite na desnu stranu akvarijuma, bilo vertikalno ili horizontalno.
【Široka primena】 BARST energetski efikasna i ultra tiha pumpa za vodu se široko koristi kao pumpa za akvarijum male do srednje veličine, pumpa za ribnjake, pumpa za fontane, pumpa za vodopade, pumpa za hidroponske sisteme, pumpa za sisteme za navodnjavanje i pumpa za vodu.
ID Oglasa: #152427829
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.