slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Set za navodnjavanje 10kom SET

750 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
249
19
pre 2 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Saska Cvetkovic
Član od 12.01.2013.
Svi oglasi
Set od 10kom Spremajte se za sezonu Set za navodnjavanje (Moze se koristiti i u kuci ili u dvoristu) Ukoliko ste mali poljoprivrednik, obožavate cveće, želite u svojoj bašti da imate svašta po nešto od povrća preporučujemo Vam proizvod koji će Vam biti preko potreban. Isporbajte univerzalnu prskalicu za navodnjavanje – kap po kap sa kojom će Vaša bašta procvetati. Prskalica za navodnjavanje je praktična pre svega što možete koristiti na mestima gde ne može crevo da dopre, potrebna Vam je samo bilo koja flaša. Napunite vodom, spojite sa prskalicom, zabodite u zemlju i zalivanje može početi. Postavite je pored biljke tako da voda odlazi tačno u područje korena biljke. Protok vode može se regulisati na samoj kapaljki. Na taj način svaka biljka zasebno može da dobije tačno onoliko vode koliko joj je potrebno. Samim tim što voda ide direktno u koren biljke ne zalivaju se delovi na kojima nema biljaka, voda se ne rasipa bespotrebno. Ovaj fantastičan sistem za navodnjavanje napravljen je od ABS plastikie. Univerzalni dizajn, ne gubite vreme u potrazi za dogovarajućom bocom, bilo koju napunite vodom i postavite. Ukoliko idete na putovanje, sada možete putovati bez brige da će Vas sačekati osušeno cveće, postavite našu fatastičnu prskalicu za navodnjavanje i dočekaće Vas veselo, procvetalo cveće. Pogodan za zalivanje cveća, rasada, povrća. .. Karakteristike: Materijal: ABS Univerzalan otvor Napunite flašu vode, zavijete za prskalicu, zabodete u zemlju i podesite veličinu kapljice Praktična, jednostavna, prenosiva Pogodna za zalivanje povrća, rasada, sveća Savršena za korišćenhje tokom letnjih, sušnih dana Postavlja se u predelu korena Pruža mogućnost biljki da ume vode koliko joj je potrebno Šredi vodu, smanjuje potrošnju Brza i jednostavna montaža
ID Oglasa: #133189961
Informacije

0600226411 POZIV, SMS

0616261680 VIBER  za fotke i pismenu komunikaciju ISKLJUCIVO

Saljem Bexom u roku od 1-3 dana.  

Dostava je 367din za placanje pouzecem.  

Troskove slanja na reklamaciju snosi kupac (200din postom), ako je opravdana saljem zamenu o svom trosku ili vracam novac uz dogovor i po izboru kupca.

Za vece kolicine niza cena, .

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.