slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Personalizirane karikature, Karikature za poklon

25 €

HR | Zagreb
Kao novo - nekorišćeno
29
1
juče
Renato
Član od 23.08.2022.
Svi oglasi

> > > > Želite li jedinstvenu karikaturu?  
Odaberite pozadinu po svojoj želji! Sve što treba je poslati svoju sliku s jasno vidljivim licem, napisati želje oko same pozadine i dizajna, a ostalo prepustite nama!  

> > Cijena:
1 osoba na karikaturi - 25€
2 osobe na karikaturi - 30€
Više osoba - na upit


-> Naš tim će digitalni dizajn pripremiti u roku od 24 sata.

 --> ŠALJEMO U DIGITALNOM OBLIKU

--> Pošaljite nam poruku i naručite svoju karikaturu!  





poklon za sveto krštenje, poklon za krstitke, originalni poklon za vjenčanje, svadbeni poklon, poklon ideja za mladence zaručnike, poklon za godišnjicu braka, poklon za svadbu, poklon za svatove, ideja za rođendanski poklon, poklon za 30 rođendan, poklon za 40 rođendan, ideja poklona za okrugli rođendan, dekorativni poklon za useljenje u novi dom, poklon uz kuvertu za vjenčanje, poklon za mladence, pokloniti kumi, što pokloniti dugogodišnji kolegici, poklon za 25. godina braka, poklon za božić, božićni poklon, poklon za uspomenu, ideja za valentinovo, poklon za valentinovo, što pokloniti za valentinovo, poklon za majčin dan, poklon za mamu, personalizirani poklon

ID Oglasa: #165949610
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.