slika
slika
slika
slika
1 od 4

Detelina u srcu ogrlica

1.650 dinFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
15
1
pre 13 dana
Karolina
Član od 23.02.2013.
Svi oglasi
 Detelina u srcu  1650din 


 Dimenzije srca 3.5x2.5cm
 Lanac od nerđajućeg čelika dužine 50cm

 

 Slanje Postexpressom, poštarina 445din

 

Detelina u srcu je tvoj podsetnik da si ti stvaralac svoje sreće. Ova ogrlica je inspiracija da svaki dan doživiš sa osmehom i otvorenim srcem. Nosi "Detelinu u srcu" kao podsetnik da sreća nije samo slučajnost, već rezultat tvog pozitivnog stava i vere u lepotu života.

---------

Caroline Art nakit je sertifikovan od strane Ministarstva Privrede Republike Srbije, prema kojem se naš nakit priznaje da je izrađen ručno i smatra se proizvodom umetničkog zanata i nosi oznaku otvorena šaka.

 

Uživajte u ekskluzivnom asortimanu ručno izrađenog nakita od epoksi smole. Naša strast je stvaranje nezaboravnih trenutaka, pažljivo smo odabrali svaki komad kako bismo vas inspirisali da izrazite svoj stil. Istražite našu ponudu i pronađite savršen poklon za sebe ili voljene osobe. Dopustite da naša ljubav prema detaljima i prirodi oblikuje vaše dragocene trenutke. Dobrodošli u svet elegancije i kreativnosti!

 

Otkrijte našu kolekciju sertifikovanog nakita na društvenim mrežama: (Caroline Art), koji će dodati sjaj vašem stilu.

 
ID Oglasa: #165740643
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.