slika
slika
1 od 2

Kofer ranac set alata

2.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam „ Ranac set alata“ , savršenu igračku koja će oživeti maštu Vašeg deteta i pružiti mu nezaboravne trenutke zabave. Ovaj set nije samo igračka, već alat koji podstiče razvoj motoričkih veština i kreativnosti kod dece. Dizajniran sa pažnjom do najsitnijih detalja, ovaj set sadrži čak 21 deo, uključujući basilicu, testeru, šrafciger, sekiricu, šrafove i nalepnice. Svaki alat je napravljen od kvalitetnih i bezbednih materijala, idealnih za male ruke Vašeg deteta. Dimenzije kofera su 22x27x13 cm, što omogućava lako nošenje i skladištenje. Karakteristiek: Broj Delova: Set sadrži ukupno 21 deo, uključujući različite vrste alata i pribora, što omogućava deci da se upuste u različite vrste igre i montaže. Sadržaj Setova: Uključuje basilicu, testeru, šrafciger, sekiricu, različite vrste šrafova i nalepnice, koji su dizajnirani da budu vizuelno privlačni i funkcionalni za dečje ruke. Edukativna Vrednost: Pomaže u razvoju fine motorike, kreativnosti, i razumevanja osnovnih principa rada alata. Sigurnost: Alati su izrađeni od bezbednih materijala i dizajnirani tako da ne postoje oštri ivici ili delovi koji bi mogli predstavljati rizik. Dimenzije Kofera: 22 x 27 x 13 cm, što ga čini lako prenosivim i praktičnim za čuvanje. Dizajn Pakovanja: Nakon igre, svi delovi se mogu spakovati u kofer koji se može nositi kao ranac, čineći ga idealnim za putovanja i odlazak u goste. Praktičnost: Pakovanje je dizajnirano tako da omogućava lako skladištenje svih delova, sprečavajući njihov gubitak. Zabava i Igra: Set pruža satima zabave, podstičući decu da koriste maštu i kreativnost u kreiranju različitih scenarija igre. Posebnost ovog seta je njegova multifunkcionalnost. Nakon igre, svi alati se mogu spakovati u praktičan kofer koji se može nositi kao ranac. Ovo ne samo da olakšava čuvanje i prenos, već uči decu da budu odgovorna i uredna. „ Ranac set alata“ je idealan poklon za svako dete koje voli da istražuje i uči kroz igru. Neka Vaše dete uživa u satima kreativne zabave, razvijajući pri tom svoje veštine i maštu. Ovaj set je više od igračke, to je alat za razvoj mladih umova. Ne propustite priliku da obradujete Vašeg malog majstora ili majstoricu ovim jedinstvenim i edukativnim setom. „ Ranac set alata“ je igračka koja će zauzeti posebno mesto u srcu svakog deteta, pružajući im beskrajne sate zabave i učenja.

ID Oglasa: #165868179
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.