slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

PRESTIGIO LEDme MAX Backpack ranac

Kontakt

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
159
5
pre 12 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Atom Shop
Član od 22.09.2015.
Svi oglasi
  • NOVA - NEOTPAKOVANA ROBA
  • GARANCIJA NA SVAKI KUPLJENI PROIZVOD
  • MOGUCNOST PORUCIVANJA RAZNOVRSNE ROBE
  • Rok isporuke od 3 do 7 radnih dana
  • Isporuka kurirskom sluzbom
  • Placanje prilikom preuzimanja
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------  *****NOVO****NOVO****NOVO****NOVO*****

PRESTIGIO LEDme MAX Backpack RANAC
  • CRNI
  • CRNO/NARANDZASTI

BUDI NAJBOLJI U ŠKOLI
LEDme MAX je moderan ruksak sa 13,9-inčnim LED ekranom. Povežite ga sa pametnim telefonom ili tabletom pomoću aplikacije za iOS ili Android i na njega stavite bilo koju sliku. Koristite sliku, GIF, tekst ili stvorite vlastitu animaciju. Budite najbolji u školi uz LEDme MAX!

SIGURNOST
Reflektirajući elementi i svijetli ekran rezolucije 64x64 pomažu LEDme MAX da vašu djecu učini vidljivom vozačima noću na ulici i po lošem vremenu. Čuvajte svoje dijete sa LEDme MAX!

BLUETOOTH VEZA
LEDme MAX se povezuje s vašim pametnim telefonom putem Bluetootha i ne utječe na vašu Wi-Fi ili mobilnu internetsku vezu, tako da možete nastaviti pregledavati društvene mreže i upućivati ​​pozive bez ograničenja. Bluetooth vam omogućuje postavljanje svijetlih animacija i kreativnih natpisa u nekoliko sekundi.

PRESTIGE LEDME PRIMJENA
Ekran je sinhronizovan sa pametnim telefonom putem aplikacije Prestigio LEDme. Prenesite slike iz galerije, odaberite GIF animaciju iz biblioteke ili kreirajte vlastitu uokvirivanjem i dodavanjem novih stavki

ID Oglasa: #122030956
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.