slika
slika
slika
1 od 3

Ranac za decu miki

1.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
78
4
pre 15 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi

Deciji ranac Miki Maus

Jedinstven dizajn: Za razliku od drugih školskih torbi, ovaj slatki Miki Maus ranac ima 3D Mikija na zadnjoj strani ranca. Kaiševi su podesivi za udobnost. Torba je izrađena od čvrstog platna.

 Materijal: Napravljen od visokokvalitetnih poliesterskih vlakana + EVA + PU, vrlo praktičan za decu, 3D crtani izgled, vodootporna tkanina, simpatična i izdržljiva. Ranac je veoma pogodan za decu. Ranac se lako pere i brzo se suši.

 Veliki kapacitet: Naš prekrasni ranac će lako držati udžbenike, pernice, presvlaku ili igračke. Dodatni prednji džep je savršen za manje predmete kao što su olovke, grickalice, kljucevi a takođe dolazi s elastičnim mrežastim bočnim džepom.
Pogodno za školu ili putovanje

Opis proizvoda:

 - Ranac napravljen od zdravih, sigurnih i ekološki prihvatljivih materijala.

- Lepo urađeno i stvarno dobre veličine za mališane. Idealni pokloni ili rođendanski ili božićni pokloni za devojčice i dečake od 2 do 7 godina.

 - Torba velikog kapaciteta koja je savršena za osnovne stvari kao što su peškiri, flaše, presvlačenje, grickalice, igračke, kljucevi, knjige itd.
Dimenzije: 24x14x31cm




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:  
> Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
> Ulica i broj
> Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.  
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.  
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 065 955 21 99 NIKOLA

ID Oglasa: #144184587
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.