slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

HIT kofer sa 208 predmeta za školu i rasklopivom tablom

1.790 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
82
4
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tedy Shop Srbija online
Član od 16.12.2020.
kp izlog

Predstavljamo vam našu najnoviju i najuzbudljiviju ponudu - Hit kofer za školu s 208 predmeta i rasklopivom tablom! Ovaj magični kofer je ne samo praktičan za školu, već i svet čarobne kreativnosti koji će vaše dete oduševiti!  

Komplet se sastoji od 208 predmeta:  

Mali markeri – 24 kom.
Veliki flomasteri – 12 kom.
Uljane bojice – 48 kom.
Voštane bojice – 28 kom.
 Olovke u boji – 24 kom.
Akvarelne boje – 12 kom.
Gumica za brisanje,
Lepak za kancelarijski materijal četkica,
obična olovka,
plastični lenjir,
plastično oštrenje
pokretni štafelaj,
sunđer za mešanje,
spajalice.

 Zašto je naš Hit Kofer poseban:

  Beskonačne Mogućnosti Kreativnosti:
Unutar ovog kofera nalazi se ogroman izbor od 208 predmeta, uključujući bojice, flomastere, olovke, vodenke, pastele i mnogo više. Vaši mali umetnici će imati sve što im je potrebno da pretvore svoje ideje u stvarnost.  

 Rasklopiva Čarobna Tabla:
Ovaj kofer nije običan! On dolazi s rasklopivom tablom na kojoj će vaši mališani moći da se izraze crtežom, pisanjem, ili jednostavno da iskažu svoju kreativnost. Tabla dolazi u različitim bojama, pa će svako dete moći da pronađe svoju omiljenu.  

 Savršeno Podesna Veličina:
Naš kofer je kompaktan i lagan, što ga čini idealnim za nošenje u školu, na putovanja ili bilo gde gde vaši mališani žele da ponesu svoj svet maštovitosti sa sobom.  

 Visok Kvalitet i Bezbednost:
Svi materijali u koferu su visokog kvaliteta i potpuno bezbedni za decu. Možete biti potpuno sigurni da će vaša deca uživati u svojoj kreativnoj avanturi na bezbedan način.  

Ovaj kofer će ne samo inspirisati kreativnost vašeg deteta, već će im pružiti priliku da razvijaju veštine i talente. Pomoći će im da se izraze na svoj način i istraže svoje talente.

Jednostavan način poručivanja svih naših proizvoda. Za kupovinu više proizvoda, TEDY nagrađuje besplatnom dostavom i poklonom.

Poručite putem našeg sajta ili putem broja telefona 065 45 27 017.

Porudžbinu možete izvršiti i na našem viberu i whatsApp-u. Jednostavno pošaljite sliku proizvoda koji želite i podatke u formatu:

Ime i prezime,
Adresa na koju paket treba dostaviti,

Kontakt telefon primaoca.

Sada imamo mogućnost i slanja poklona na adresu bez ikakvih otkupnina i troškova. Platite sve i iznenadite nekoga poklonom a mi ćemo se potruditi da sve posebno zapakujemo kao poklon.

ID Oglasa: #157145182
Informacije

Pakete dostavljamo POST EXPRESSOM i dostava iznosi oko 390 dinara trenutno. Kupovinom više proizvoda stičete uslov za besplatnu dostavu. POGLEDAJTE SVE OGLASE i pronađite još nešto zanimljivo

POGLEDAJTE NAŠ KP IZLOG: https: //tedyshop. kpizlog. rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.