slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Kreativni ceger za crtanje + 5 flomastera

1.299 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
23
1
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Zamislite svet u kome boje postaju stvarnost čim dodirnu papir, gde svaka linija postaje čarobni trag mašte. Ovaj dečiji set, sastavljen je od flomastera i posebnog cegera za bojenje, tvara vrata svetu kreativnosti.
 

Flomasteri kriju tajnu interaktivnosg stvaranja. Dok Vaši malci boje na cegeru, čarolija počinje da se dešava. Svaka boja donosi novu dimenziju crtežima, kao da su izašli iz maštovitog sna. Vaši mali umetnici će biti oduševljeni posmatrajući kako se njihove kreacije pretvaraju u prave umetničke komade.
 

Ceger koji se dobija nije običan ceger – on predstavlja platno za maštovite čarolje. Vaši mali kreativci mogu preneti svoje vizije na ceger, stvarajući personalizovane kreacije.
 

Ovaj set razvija maštovitost, samopouzdanje i motoričke sposobnosti kod Vaše dece. Kroz igru sa flomasterima i cegerom, deca ne samo da stvaraju slike, već i priče, osećaje i uspomene. Ovo je putovanje kroz boje i maštovite svetove, gde svaki potez predstavlja novu avanturu.
 

Podarite svojoj deci ovaj magični set i pokrenite lavinu kreativnosti. Sa svakim dodirom flomastera i svakim maštovitim dizajnom na cegeru, Vaši mali umetnici će osloboditi svoju unutrašnju čaroliju i obojiti svet svojom jedistvenom perspektivom.

 

 

Karakteristike:

  • Set sadrži 5 flomastera i 1 ceger
  • Dimenzije cegera: 20x38 cm
  • Podstiče kreativnost
  • Razvija maštovitost, samopouzdanje i motoričke sposobnosti
  • Idealan izbor za rođendanske poklone
  • Ceger je bele boje sa ručkama u različitim bojama
  • Tri dezena cegera
ID Oglasa: #155550588
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.