slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

MICKEY Pernica sa 3 pregrade 2424321

1.670 din

Čurug
Novo
7
2
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Kolekcija

IT'S A MICKEY THING

 

Brend

DISNEY Mickey

 

Artikal

Pernica sa 3 pregrade

 

Boja

Crvena

 

Materijal

Poliester

 

Dimenzija artikla

22 cm • 15 cm • 5 cm

 

Kapacitet

1,32 L

 

Stil

Deca, unisex

 

Jednostavno i potpuno Mickey je ova kolekcija rančeva i torbi, karakteristične crvenoj boji najsmešnijeg malog miša. U nju samo on može da Vam se ušunja u ranac ili torbu dok se zabavlja. Uživajte uz kolekciju It’s a Mickey thing!

Pernica savršene veličine za nošenje u rancu ili torbi. Tri pregrade sa patentnim zatvaračem omogućavaju idealnu organizaciju. Bočna ručka tu je da Vam pernica uvek bude pri ruci.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #147347800
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.