slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Univerzalni samolepljivi blokčić - 100 listića

999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
29
2
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Samolepljivi blokčić je praktičan i koristan za organizaciju i beleženje važnih informacija. Omogućava korisnicima da brzo napišu svoje beleške, poruke ili zadatke, a zatim ih zalepe na bilo koju površinu, kao što su monitori, stolovi, zidovi ili vrata.
 

Svaki papirić je dovoljno prostran da se na njega napišu bitne informacije, ali istovremeno dovoljno kompaktan da ne zauzima previše prostora. Lepljiva strana papirića je dovoljno snažna da osigura da se ne odlepe bez Vaše namere, ali takođe omogućava lako odlešljivanje kad god to želite.
 

Sa 100 papirića u jednom blokčiću, imate dovoljno materijala da zabeležite važne ideje, napomene, telefonske brojeve ili da napravite liste zadataka za organizaciju Vašeg dana. Takođe, možete ostavljati usputne porukice Vašim dragim ljudima. Kompaktan je i lako prenosiv, što ga čini savršenim saputnikom kako na radnom stolu, tako i u putovanjima ili sastancima.
 

Ukratko, ovaj blokčić je funkcionalan i praktičan dodatak koji Vam omogućava da ostanete organizovani i efikasni u svakodnevnim zadacima. Bez obzira da li ga koristite za profesionalne ili lične svrhe, ovaj blokčić će Vam olakšati vođenje beležaka u držanje važnih informacija na dohvat ruke.
 

 

Karakteristike:

  • Sadrži 100 listića
  • Praktičan i koristan za organizaciju i beleženje važnih informacija
  • Lako se z6alepe na površinnu, kao što su monitori, stolovi, zidovi ili vrata
  • Kompaktan i lako prenosiv
  • Omogućava efikasnije rešavanje svakodnevih zadataka
  • 4 različite boje
ID Oglasa: #155552969
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.