slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Gramatika engleskog jezika sa vežbanjem Popović Mirić

590 din

Požarevac
Korišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dvaipometraknjigauraznimbojama online
Član od 29.11.2012.
kp izlog

(E2) Knjiga solidno očuvana za 4.  

Gramatika engleskog jezika sa vežbanjima
Vera Mirić, Ljubica Popović(autor)

Izdavač: Naučna knjigan 1983 godina

Ova gramatika engleskog jezika nastala je na osnovu iskustva koje su autori stekli predajući učenicima i studentima dugo godina engleski jezik kao glavni ili kao pomoćni predmet. Ona je namenjena svima onima koji već donekle vladaju ovim jezikom i žele da svoje znanje utvrde i prošire. Izbor i obim gramatičke građe prilagođen je ovom cilju. Naime u ovoj knjizi dati su svi bitni elementi engleske gramatike, s tim što je naročita pažnja posvećena onim partijama koje, prema iskustvu autora, priči- njavaju posebne teškoće svima kojima je srpski maternji jezik, na primer upotrebi glagolskih oblika i rečeničnih obrazaca. Autori su se trud

ili da što više primera bude iz savremenog engleskog govornog jezika. Gde god je to bilo mogućno, izvršeno je poređenje sa srpskim jezikom. Da bi se u potpunosti usvojilo gradivo, iza svake obrađene gramatičke partije nalaze se brojna vežbanja, sa rešenjima na kraju knjige. Pogodnost u ovoj gramatici je i to što su sva pravila data paralelno na srpskom i engleskom jeziku, što treba da pomogne usvajanju engleske gramatičke terminologije.

ID Oglasa: #163403085
Informacije

Slanje postexpresom ili cc paketom ili kao preporučeno

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.