slika
1 od 1

Muzicko udzbenik Muzicka kultura 2, NOVA

799 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 14 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Stefan
Član od 25.04.2017.
Svi oglasi

Muzicka kultura 2 novi udzbenik, Zavod za udzbenike za gimnazije i srednje strucne skole, novi i polovni ocuvani udzbenici u dobrom stanju za sve srednje strucne skole i gimnazije. Udzbenici za gimnaziju i srednju skolu.

 

Prodaja polovnih udzbenika za srednju skolu i sve razrede gimnazije svih smerova,  veliki izbor udzbenika svih izdavaca po najpovoljnijim cenama, ocuvani polovni udzbenici za srednju skolu. Udzbenici za gimnazije i sve srednje strucne skole, lektire i zbirke, udzbenici za strane jezike. . .

 

Celokupna ponuda na SVI OGLASI Stefan

 

Saljem kurirskom sluzbom postexpress-om,  postom kao CC nakon uplate na racun kao najjeftiniju opciju (do 3kg je 200din) ili licno preuzimanje Beograd.

 

 

Za vise informacija o udzbenicima koji su Vam potrebni kao i spisak udzbenika - mozete me kontaktirati direktno na viber | wapp | sms na 069 166 2188

 

CENA: od 300 din u zavisnosti od trazenog udzbenika/radne sveske (idzavaca)

 

*Clanovima bez pozitivnih ocena ne odgovaram na KP poruke

Za sva dodatna pitanja i informacije mozete me kontaktirati direktno na broj telefona

ID Oglasa: #156955444
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.