sladjana

Novi Sad

Član od: 22.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Odeća za punije dame

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne piše tačne mere, takođe vrsta materijala nije naznačena, jer je ne bi ni prodala. Ne vraća novac i ne prihvata ni zamenu. Korisnika izbegavati. Ne preporučujem za bilo kakvu saradnju. U svakom smislu minus za člana.
nije ovo radnja pa da kupujete i nosite pa vam malo pa zelite da promenite za manje pa bi me opet ocenili negativno ,hvala

Obuća | Ženska > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cizme sam dobila polovne. A pisalo je i receno mi je da su nove. Bez ostecenja. Cizme su napred izgrebane. Stikla oguljena i pojedena. Verovatno su slikane kao nove i postavljene na oglas. .a nosene do prodaje. Nije trebala da me laze. Pukla sam pare bezveze. Jos na to su i Kineske. Nisam zadovoljna sa ovim prodavcem.
Postovanje ,cipele su savrsene ne znam koji vi problem sa mozgom imate nisu kineske i niste me ni pitali da vam vratim novac ...kako stikla moze biti pojedena ja nemam divljis svinja ...pritom se nejavljate na tel sramota
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.