slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

4UANTUM Performance Hop Up gumice

1.880 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
40
5
pre 11 dana
Airsoft Arsenal
Član od 09.04.2024.
Svi oglasi
Dobrodošli u Arsenal - epicentar airsoft opreme!

 
Prvi u Srbiji vam sa zadovoljstvom predstavljamo 4UANTUM!

4UANTUM Friction Pro High Performance AEG bucking

U PAKOVANJU DOBIJATE HOP-UP GUMICU I NUB!

Dizajniran za postizanje krajnje preciznosti, Friction Pro hop-up gumeni prsten fokusira se na stvaranje savršeno centrirane ose rotacije u svakom hicu. Iako se temelji na prilično tradicionalnom dizajnu sa jednom tačkom kontakta, jedinstveni oblik kontaktnog dela stvara dovoljno trenja čak i za podizanje teških BB kuglica do 0.48 grama, istovremeno minimizirajući površinu kontakta kako bi se osiguralo da nema prostora za greške. Rezultat je ravna, konzistentna i precizna putanja!

Friction Master Hop koža dizajnirana je za optimalnu stabilnost, fokusirajući se na stvaranje savršeno centrirane ose rotacije sa svakim hicem. Bazirana na relativno tradicionalnom dizajnu sa jednom tačkom pritiska, jedinstveni kontur kontaktnog dela generiše dovoljno trenja čak i da efikasno podigne teške BB metke težine do 0.48 grama, istovremeno minimizirajući površinu lažnog kontakta kako bi se osiguralo da nema prostora za nesklad pritisnih tačaka. Rezultat je ravna, konzistentna i precizna balistička putanja!

Za klubove i veće porudžbine, nudimo posebne popuste. Naše povoljne cene i širok asortiman čine nas najboljim izborom na domaćem tržištu. Ako nešto nemamo na stanju, možete biti sigurni da će biti kod vas za samo sedam radnih dana.

Garantujemo kvalitet i pouzdanost naše robe.

Kontaktirajte nas putem KP-a, Viber-a ili nas pozovite na 062/944-26-00 i uverite se sami!

Airsoft Arsenal, više od airsoft-a!

Zbog praznika nećemo raditi Od 1.5. Do 6.5.
ID Oglasa: #166165067
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.