slika
slika
slika
slika
1 od 4

Mosfet GATE TITAN V2 Basic

15.300 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
41
1
pre 10 dana
Airsoft Arsenal
Član od 09.04.2024.
Svi oglasi
Dobrodošli u Arsenal - epicentar airsoft opreme!

 
Mosfet GATE TITAN V2 Gearbox Basic

Sistem elektronske kontrole TITAN zvuči kao impresivno unapređenje za replike opremljene V2 gearbox-om. Korišćenje optičkih senzora umesto tradicionalne kontaktne kocke pruža pouzdanost i preciznost.

Mogućnost programiranja sa 20 različitih funkcija predstavlja značajnu prednost, omogućavajući korisnicima da prilagode performanse replike prema svojim preferencijama i potrebama u igri.

Praktičnost terenskog programiranja pomoću Taktičke programirajuće kartice ili USB-Linka sa aplikacijom GATE Control Station čini prilagođavanje dostupnim čak i tokom igranja.

Mogućnost podešavanja osetljivosti okidača, moda prekidanja, moda selektora vatre, moda rafala, brzine vatre, upozorenja na nisku bateriju, zaštite baterije i odlaganja između pucnjeva, uključujući i odlaganje za snajpera, pruža sveobuhvatan raspon opcija za optimizaciju performansi i efikasnosti.

Ukupno, sistem elektronske kontrole TITAN deluje kao svestrano i korisnički prijateljsko rešenje za poboljšanje mogućnosti replika sa V2 gearbox-om.

Za klubove i veće porudžbine, nudimo posebne popuste.  Naše povoljne cene i širok asortiman čine nas najboljim izborom na domaćem tržištu. Ako nešto nemamo na stanju, možete biti sigurni da će biti kod vas za samo sedam radnih dana.

Garantujemo kvalitet i pouzdanost naše robe.

Kontaktirajte nas putem KP-a, Viber-a ili nas pozovite na 062/944-26-00 i uverite se sami!

Airsoft Arsenal, više od airsoft-a!

Zbog praznika nećemo raditi Od 1.5. Do 6.5.
ID Oglasa: #166172352
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.