slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ambiance 7ft amer. bilijar & trpez.sto - 226.5x126.5x80 cm

1.200 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
633
17
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Sve slike na zahtev

 

Moderne linije ovog novog stola za bilijar, kao i njegova struktura i veoma moderne boje, omogućiće vam da ga lako uklopite u svoj enterijer.
Sto za bilijar lako se može pretvoriti u trpezarijski sto ili sto, zahvaljujući uključenoj ploči (od 2 dela) , za koji se lako može smestiti 8 ljudi.  
Iznenadite svoje goste nakon obroka, tako što će te trpezarijski sto pretvoriti u sto za igru, i uživajte zajedno u zabavnoj igri bilijara. .

Sto visokih performansi sa kvalitetnim trakama za vođenje i poljem od sintetičkih vlakana za pospešivanje kotrljanja lopti.  
Njegova struktura i robusna ploča za igru garantuju čvrstoću i savršenu ravnoću. Uživaćete u idealnom kvalitetu igre i igrati nezaboravne partije.  
Sto ima 4 zaobljena ugla, kao i kapice za uglove, savršeno za mir kad su najmlađi u pitanju.

Uključeni dodaci:  set od 16 numerisanih 57.2mm lopti za bilijar, 1 set of 8-pool lopti, 2 bilijarska štapa dužine  146cm, 1 trougao, 1 četka i 2 krede

 

  • Dimenzije stola za bilijar:  226.5 x 126.5 x 80 cm i visina ispod stola:  61 cm
  • Dimenzije površine za igru:  200 x 100 x 3.6 cm i Ø rupa:  12 cm
  • Materijal:  struktura od MDF-a i PVC-a, podloga za igru od sintetičkog vlakna, kapice za uglove od čelika, rupe od PVC gume  
  • Težina:  122 kg

 

Isporuka :

  • Isporučuje se 80% unapred sklopljen, potrebno je postaviti samo noge, jednostavno sklapanje za koje su potrebne 2 odrasle osobe. Procenjeno vreme:  30min.
  • Uključeno je uputstvo za sklapanje
ID Oglasa: #161853610
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.