slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

DJI Mavic Mini noge za sletanje na vodu FLOATING KIT

35 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
117
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Kompleti stajnog trapa kompatibilni sa DJI Mini 2/Mavic Mini dronom, može efektivno da se poveća na 45 mm, i dalje može da poleti i sleće u neravnom okruženju.

Buoyancy Stick štiti vaš Mavic Mini kada sleti / poleti na vodu, snima video iznad vode i čini da se više zabavite (Mavic Mini vodootporni stajni trap ne utiče na senzor)

Efikasno poboljšajte sposobnost drona da se prilagodi zemljinoj sredini tokom poletanja i sletanja, izbegavajte ostatke zemlje koji mogu da kontaminiraju dron ili da oštete filter sočiva ili kardan.

Napomena: Pošto je Mavic Mini veoma lagan, obratite pažnju na brzinu vetra kada ga koristite kako biste sprečili da vetar odnese Mavic Mini. Pre nego što želite da ga koristite na vodi, morate da testirate balans nakon instalacije. Ne postavljajte na vodu gde imate talase, inače postoji opasnost da se prevrne.

Napomena: Kada je električna energija Mavic Mini niža od 50%, molimo da pažljivo letite sa stajnim trapom; Kada je struja niža od 30%, nemojte koristiti vodootpornu nogu za sletanje Mavic Mini na svom dronu Mavic Mini.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #160448480
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.