slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

GOPRO MAVIC sklopivi dron Drone X pro

3.999 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
423
18
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Suki Mama
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

Dron Drone X Pro je precizno izrađen za jednostavno letenje i snimanje iz vazduha. Njegovo sklopivo kućište i mala težina čine ga idealnim izborom za snimanje neodoljivih kadrova, kao i za odličnu zabavu.

Ovaj dron je izrađen od strane dvojice nemačkih inženjera koji su smatrali da su dronovi komplikovani, teško prenosivi i skupi zbog brendinga. Zbog toga su odlučili napraviti lagan i sklopiv dron koji će po karakteristikama biti sličan skupim profesionalnim dronovima, ali uz minimalnu cenu.

 

Rezultat je Drone X Pro - jednostavan za upravljanje, pun vrhunske tehnologije i omogućujući snimanje video zapisa u HD kvalitetu. Sve je više ljudi u svetu počelo da koristi ovaj dron, a njihove slike i snimci su zaista impresivni.

Upravljanje ovim dronom je izrazito jednostavno za decu i odrasle i ne zahteva nikakvo iskustvo ili mnogo privikavanja. Upravlja se putem aplikacije koju možete besplatno skinuti na mobilni telefon ili preko daljinskog upravljača koji dobijete uz dron.

Kada je dron u vazduhu, njime se upravlja pomoću ugrađene kamere, pa se u bilo kojem trenutku mogu praviti fotografije ili video snimci.

Dron je izrađen od ABS plastike, što ga čini vrlo čvrstim, ali i lakšim od većine ostalih dronova na tržištu.

 

Preporučujemo Drone X Pro zato što je kvalitetan, prenosiv, pogodan i za početnike, ima odličnu kameru, napredne funkcije leta i sve to uz nenadmašnu cenu. U poređenju sa ostalim dronovima koje smo imali na testu, Drone X Pro nudi daleko najveću vrednost za novac.

 

ID Oglasa: #154489049
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.