slika
1 od 1

DJI Mavic Air 2

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
52
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Mavic Air 2 podiže prenosivost i snimanje dronom na novi nivo: nudi niz naprednih funkcija u kompaktnom obliku. Pametni režimi snimanja i odličan kvalitet slike približavaju remek-dela koja su sastavljena u vazduhu. Bezbednije, pametnije letenje vam daje više mogućnosti nego ikada pre da se fokusirate na stvaranje!

Neverovatno! Lako!
Snimite zadivljujuće 4K snimke iz vazduha bez napora uz Mavic Air 2 kameru od 60 kadrova u sekundi (fps). Sa D-Cinelike ravnim profilom boja, možete da snimite više informacija o slici, dajući vam više slobode u postprodukciji. HEVC (H.265) video kodek beleži širi spektar dinamike, više detalja i informacija o slici, dok zahteva manje prostora za skladištenje da bi se vaši snimci prikazali u svom najboljem obliku kada ih snimite!

HDR video
Tajna neverovatnog HDR videa je Kuad Baier senzor slike visokih performansi. Unutar slike, različiti nivoi ekspozicije su odvojeni za precizno snimanje svetlih i tamnih detalja. Polaganje jedno na drugo rezultira živopisnom, realnom i privlačnom slikom sa većim dinamičkim opsegom.

Sve je u detaljima
Sa CMOS senzorom od 1/2 inča, Mavic Air 2 snima zapanjujuće fotografije od 48 MP. Napredni kardan sa tri ose daje oštre snimke u svim uslovima, čak i po vetrovitom vremenu ili nepredvidivim okruženjima. Imate priliku da napravite bolje slike nego ikada ranije!

Funkcija SmartPhoto modela Mavic Air 2 spaja prepoznavanje scene, HiperLight i HDR u jedan režim za najsavršenije snimke. Prepoznavanje scene automatski prilagođava kameru tako da odgovara različitim scenama i podržava inteligentno prepoznavanje pet kategorija: zalazak sunca, vedro nebo, trava, sneg i šumoviti pejzaži. [1]

HiperLight optimizuje slike snimljene u uslovima slabog osvetljenja, tako da možete da snimate manje bučne i mnogo oštrije slike. U uslovima dobrog osvetljenja, HDR značajno povećava dinamiku vaših snimaka. Napredni algoritmi analiziraju pojedinačne scene, prilagođavaju vrednosti ekspozicije i slojeve da bi snimili slike visokog kvaliteta, bogatih tonova.

Mavic Air 2 nudi DJI-jevo najnaprednije iskustvo panoramskog snimanja: visokodinamične HDR panorame sa živim i neverovatno preciznim bojama.

Snimak nalik na film
Uz FocusTrack, možete bez napora da snimate fotografije profesionalnog kvaliteta. Paket pametnih režima snimanja koji se lako koristi uključuje funkcije kao što su ActiveTrack 3.0, Spotlight i Point of Interest 3.0 da bi vaša kreativnost bila u porastu.

DJI ActiveTrack tehnologija rešava praćenje objekata kako bi izbegla prepreke glatkijim pokretima nego ikada ranije. Uz napredno prepoznavanje putanje i bržu i tačniju procenu kretanja subjekta, tehnologija uvek drži subjekat u centru slike, čak i kada se krije iza drveta.

Letite slobodno dok kamera neprekidno snima objekat u režimu reflektora. Samo izaberite svoj snimak i Mavic Air 2 će se pobrinuti za ostalo - sjajne snimke, jednostavno.

POI 3.0 dodaje dodatne mogućnosti spremištu Mavic Air 2 snimaka: sa poboljšanim prepoznavanjem ravnih površina, POI 3.0 zadržava subjekt na mestu gde bi ga prethodna generacija izgubila. Može čak i da dinamički prati pokretne subjekte, kao što su ljudi, automobili i čamci.

Snimite posebne snimke prostora i vremena uz Mavic Air 2 jedinstvenu 8K HiperLapse funkciju! [2] Najbolje je sve ovo kreirati bez ikakve složene postprodukcije. Izaberite neki od ugrađenih režima leta, unesite lokaciju i aplikacija DJI Fli će se pobrinuti za ostalo.

Snimajte bioskopske snimke uz KuickShots. Samo nekoliko dodira i Mavic Air 2 planira i leti komplikovanom rutom za jedinstvene snimke. Odaberite muziku, efekte i filtere za super intuitivne šablone priča, a zatim postavite svoja remek-dela direktno na sajt društvenih medija po vašem izboru!

Bezbedniji let za zadivljujući sadržaj
Uživajte u slobodi otkrivanja i jasnom pregledu: OcuSinc 2.0 prenosi 1080p slike uživo sa vaše Mavic Air 2 kamere u dometu do 10 km! [3] Dvofrekventna komunikacija se automatski prebacuje na najjasniji kanal u opsezima od 2,4 / 5,8 GHz. [4] Ovo značajno povećava upravljivost aviona a samim tim i bezbednost leta u izazovnom okruženju.

 

 

 

ID Oglasa: #152924563
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.