slika
slika
slika
1 od 3

DJI Mini 4 Pro (RC-N2)

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
27
1
pre 17 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

 

Stigao je DJI-jev i prvi svetski dron C0 klase, koji ispunjava sve zakonske uslove i posle 01.01.2024.

Mini 4 Pro je DJI-jev najnapredniji dron sa mini kamerom do sada. Sa mogućnostima snimanja slika visokih performansi, omnidirekcionom detekcijom prepreka, funkcijom ActiveTrack 360° sposobnom za režim praćenja objekata i 20 km FHD video prenosom, nudi još više stvari koje vole profesionalce i početnike.

Značajno povećane performanse snimanja
Kamera DJI Mini 4 Pro ima 1/1,3-inčni CMOS senzor koji podržava Dual Native ISO Fusion sa otvorom blende f/1,7 i 2,4mm 4-u-1 pikselima za igranje igara sa lakoćom takođe snima složenije detalje. Više detalja svetla/senke i visok dinamički opseg znače beskompromisne rezultate u svakom kadru.

Maksimalni vizuelni uticaj
4K/60fps HDR i 4K/100fps video snimci konačno snimaju pokretne scene sa detaljima koje zaslužuju, dok 10-bitni D-Log M i HLG pružaju zadivljujući raspon boja i veću fleksibilnost za uređivanje i deljenje.

4K/60fps HDR snimci
Čuva prirodno čudo trenutka. Sa 4K/60fps HDR, možete da delite suptilne nijanse zalaska ili izlaska sunca u realističnom kvalitetu.

4K/100fps usporeni snimak
Napravite video koji ima gledaoca na ivici svog mesta u svakom kadru. Sa 4K usporenim snimcima pri 100 kadrova u sekundi, možete da snimite akciju u šumi, na plaži ili u sopstvenoj bašti.

Osvetli noć
Napredni algoritam za noćno smanjenje šuma Mini 4 Pro efikasno eliminiše šum i omogućava jasnije i kvalitetnije snimke direktno na kameri.

1,07 milijardi boja
Možete snimiti snimke u 10-bitnoj D-Log M rezoluciji, koristeći preko milijardu boja. Prirodne gradacije boja i fini detalji punog spektra znače da Mini 4 Pro omogućava profesionalnu postprodukciju i fleksibilnost kreativnog uređivanja na nivou stručnjaka.

Dinamički vizuelni prikazi na svim platformama
Gde god da objavite svoj sadržaj, zahvaljujući HLG funkciji, prirodne boje i osvetljenost će uvek ostati istiniti bez korekcija ili konverzije formata zahvaljujući visokom dinamičkom opsegu.

Slike u RAV formatu
Često su male stvari najvažnije. Sačuvajte svaki mali detalj uz RAV format od 48 megapiksela i SmartPhoto sledeće generacije, koji kombinuje HDR slike, prepoznavanje scene i druge mogućnosti za kreiranje izvanrednih slika.

Naprednije otkrivanje, bezbedniji let
Detekcija prepreka u svim pravcima pruža ozbiljnu sigurnost za Mini 4 Pro. Sa četiri širokougaona i dva vizuelna senzora nadole, dron može da otkrije prepreke iz svih uglova. Napredni sistem za pomoć pilotu (Advanced Pilot Assistance Sistems, APAS) pruža dodatnu sigurnost omogućavanjem automatskog kočenja i izbegavanja tokom leta.

U Evropi, DJI Mini 4 Pro ima ocenu „ C0“ . Do 34 minuta leta može se postići uz standardnu pametnu bateriju za dron, što vam omogućava snimanje bez problema bez brige o trajanju baterije.

Prenos slike na 20 km
Mini 4 Pro koristi DJI-jev O4 standard za video prenos. Uživajte u ultra-niskom vremenu odziva i neprekidnom 1080p/60fps FHD strimingu uživo sa udaljenosti do 20 km.

Dašak kinematografije
Mini 4 Pro nudi tri jednostavne funkcije za snimanje snimaka koje želite: Spotlight, Point of Interest i revolucionarni ActiveTrack 360° sa naprednim mogućnostima praćenja subjekta. Prevlačenjem prsta duž interfejsa za praćenje rute, možete označiti rutu da biste snimili glatke snimke. Sa detekcijom prepreka u svim pravcima, izbegavanjem prepreka i glatkijim, stabilnijim praćenjem objekata, šokantno je lako postići rezultate na profesionalnom nivou.

Sadržaj pakovanja
- DJI Mini 4 Pro dron
- DJI RC-N2 daljinski upravljač
- Inteligentna baterija za letenje
- Propeleri
- 6 šrafova
- 1 odvijač
- 1 DJI RC-N2 RC kabl (USB-C konektor)
- 1 DJI RC-N2 RC kabl (Lightning konektor)
- 1 Tip-C do Tip-C PD kabl
- 1 štitnik kardana
- 1 držač propelera

 

 

ID Oglasa: #163185002
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.