slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Dron sa kamerom na pokret ruke

5.499 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
301
1
pre 14 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
B@Mbi Shop 062/613-565.
Član od 24.11.2020.
Svi oglasi
Opis Bespilotna letelica velike brzine sa 6-osnim senzorom kontrole pokreta Opremljen je 6-osnim žiroskopom i 4-kanalnim sistemom leta. Opremljen sa funkcijom okretanja za 360 stepeni. Dolazi sa rukavicom za kontrolu senzora kako bi letenje bilo lakše i zabavnije.
Dobro konstruisana, čvrsta konstrukcija pomaže u sprečavanju oštećenja. Letenje dronom je sada lakše i neverovatnije nego ikad! Vi ste kontrolor, imate moć. Obucite se sa GestureBotics Glove Controllerom da biste u potpunosti kontrolisali svoj dron ručnim komandama, u stilu superheroja. Kontrola u rukavicama eliminiše frustraciju tradicionalnih džojstika i kontrola sa više osa, omogućavajući svakome da upravlja uređajem iz prvog pokušaja. Letite napred i nazad, levo i desno, menjajte visinu, pa čak i izvodite trikove poput okretanja u stranu, sve jednostavnim mahanjem ruke. Automatske funkcije kao što su automatsko poletanje, automatsko klizanje i automatsko sletanje nude maksimalnu kontrolu za savršen prvi let odmah iz kutije.

Pozovite : 062/613-565

Dostupni smo uvek

Viber/WhatsApp/SMS/KupujemProdajem

Salje se brzom postom-PostExpress!

Ako zelite, mozete licno preuzeti u Beogradu! ! !

B@mbi Shop
ID Oglasa: #145529792
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 062/613-565 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina

B@mbi Shop
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.