slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Parrot Bebop 2 Power Edition

220 €

Novi Bečej
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
29
0
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Darkollector
Član od 08.10.2010.
Svi oglasi

Parrot BEBOP 2 power edicija , odlican ispravan dron kupljen za 4 projekta  snimanja , sve funkcionise  kako treba  dolazi u orig pakovanju , 2 rezervne elise , stabilizatori protiv vetra,   4 plasticna odbojnika za elise, 2 baterije,   FPV - First Person View, Skycontroller daljinski  i punjaci za baterije  i daljinski !

 

Dron vrlo prefinjenog dizajna koji zahvaljujući svojim naprednim performansama pruža sve ono što Vam je potrebno da zabeležite pravi trenutak iz vazduha, a da se istovremeno divite njegovim glatkim ivicama kako se presijavaju na suncu. U ovoj ponudi dolazi zajedno sa specijalnim naočarima za praćenje leta iz prvog lica CockpitGlasses (FPV - First Person View), što Vam daje potpunu kontrolu nad letom i potpuni ugođaj - kao da ste Vi u vazduhu.  

 

Ovaj kvadkopter naoružan je CMOS senzorom veličine 1/2.3", koji donosi fotografije u rezoluciji od 14MP, kao i Full HD video zapise na 30 fps.

 

Kamerica je opremljena objektivom koji sadrži 6 elemenata i daje ugao gledanja od 180° (priliko snimanja videa, efektivni ugao gledanja je nešto manji od 180° zbog elektronske stabilizacije slike).

 

Dakle, gimbal je opremljen elektronskom stabilizacijom, i to u 3 ose. Zajedno sa ovim specijalnim naočarima dolazi i daljinski upravljač Skycontroller, pomoću koga se Parrot BEBOP 2 dronom može upravljati sa daljine od čak 2km (on nema svoj displej već se na njega po potrebi montira pametan telefon).

 

U slučaju da ne koristite daljinski, letelicom se može upravljati i preko Android ili iOS uređaja koristeći aplikaciju FreeFlight 3 App. Naravno, Parrot BEBOP 2 poseduje ugrađenu Wi-Fi funkciju, koja daje mogućnost kontrole nad dronom pomoću navedene aplikacije sa udaljenosti od čak 300m, ali pod uslovom da između drona i pametnog uređaja nema fizičkih prepreka.

 

 Zanimljivo je to da ovaj Parrot dron ima internu memoriju, i to od 8GB i snimci se beleže na njoj. Što se tiče ostalih brojki, litijum-polimerska baterija koja dolazi u pakovanju donosi maksimalno vreme leta od 25 minuta, maksimalna brzina leta je 16 m/s, dok je maksimalna brzina uspinjanja 6 m/s. Povrh svega, Parrot BEBOP 2 može da se pohvali sistemom stabilizacije sa 7 senzora: ultrazvuk, akcelometar, barometar, magnetometar, žiroskop, GPS i senzor za mogućnost pomeranja kamerice po vertikali. Koristi Linux operativni sistem.

ID Oglasa: #166183012
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.