slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

SvBony SV28 Teleskop

75 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
4
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan
Član od 23.12.2009.
Novo!

Licno preuzimanje u Beogradu ili slanje postexpresom.

 

 

Opis

Moćni monokulari: SV28 teleskopski spoting Scope je moćan monokul, koji nudi visokokvalitetan vid za kampovanje, lov ili druge aktivnosti na otvorenom.

Vodootporan dizajn: Sa svojom Bak4 FMC vodootpornom funkcijom, ovaj nišan obezbeđuje optimalne performanse čak i u nepovoljnim vremenskim uslovima.

• Uključen čvrsti stativ: Ovaj proizvod dolazi sa čvrstim stativom koji pruža stabilnu podršku za vaš teleskop i poboljšava vaše iskustvo gledanja.

Raznovrsna upotreba: Bez obzira da li tražite divlje životinje, posmatranje ptica ili zvezda, ovaj nišan je vaš savršeni pratilac za sve vaše avanture na otvorenom.

Jednostavan za upotrebu: SV28 teleskopski opservator je lak za upotrebu, što ga čini pogodnim i za početnike i za iskusne korisnike.

Izdržljiva konstrukcija: Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj nišan je dizajniran da izdrži rigoroznu upotrebu, obezbeđujući dugotrajne performanse.

 

 

Karakteristike

 

Zum od 25-75x: nišan F9308B se lako fokusira i menja uvećanje, lako se podešava kada gledate ptice i pejzaž. Odličan nišan za početnike do početnika.

 

Objektivno sočivo od 70 mm: Snažnija sposobnost prikupljanja svetlosti, cev od 70 mm omogućava puno svetla i pristojan pogled na metu kada se jednom postavi, proširiva suncobran ugrađena na glavnu cev radi smanjenja odsjaja.

 

IP65 vodootporan: Može da izbegne iznenadne promene životne sredine da bi oštetio SV28 nišan. Završna obrada je napravljena od bešavnog neklizajućeg materijala tako da nema osećaja da bi vam iskliznuo iz ruku ako je mokar.

 

Uključuje prenosivi stoni stativ: stoni stativ je savršen za uočavanje dometa. Telefonski adapter olakšava deljenje video zapisa i fotografija.

 

Lagana i prenosiva težina: Veoma pogodna za nošenje prilikom izlaska na posmatranje, takođe se lako može staviti u automobil za upotrebu u porodičnom kampovanju.

 

Specifikacija

 

1. Brand Name: SVBONY

2. Tip proizvoda: Ugaoni opcini

3. Uvećanje: 25x-75x

4. Prism Glass: Bak4

5. Prečnik objektiva: 70 mm

6. Prečnik okulara: 15 mm

 
ID Oglasa: #166104687
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.