slika
slika
1 od 2

Kamp lezeljka+mreza za zastitu od komaraca

2.490 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
22
2
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Non_Stop_Shop _Bg
Član od 21.03.2013.
Svi oglasi

Prozračna mreža protiv komaraca sprečava sve bube i komarce da dođu do vas!
Mreža savršeno prijanja uz vreću pomoću rajfrešlusa, ne ostavljajući nikakav luft ili otvor, može da se skida po potrebi. Prozračni materijal pruža dobru ventilaciju, čini da se ugodno osećate u prirodi i dobro spavate noću Izdržljiva i pouzdana – Izrađena od visokokvalitetnih najlonskih padobranskih materijala koji su otporni na kidanje, prozračni i brzo se suše. Kampujte bez komaraca i buba. Uživajte izvan kuće na najbolji mogući način. Lagana i komforna vreća za spavanje, veoma jaka. Budite brzi, ograničene količine. Ako ste avanturista, volite kampovanje ili samo želite da odmarate u vašem dvorištu u lepim i toplim danima bez prisustva dosadnih komaraca, ovo će biti idealno rešenje za vas. Trostruki šavovi i izuzetno jake najlonske trake pružaju pouzdanu potporu za smanjenje tačaka pritiska.
Poseduje torbicu za odlaganje. Viseću mrežu protiv insekata vrlo je jednostavno postaviti, potrebno je samo nekoliko minuta da se raspakujete i uživate u kampovanju.
Veoma lako se pakuje u prvobitan – transportni položaj.

Materijal: 210T najlonska tkanina, poliesterska mreža
Maksimalno sigurno opterećenje: 200kg

ID Oglasa: #165887983
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.