slika
slika
1 od 2

Ležaljka za kampovanje ležaljka za drvo trougao

2.800 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
124
6
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mlt
Član od 25.01.2022.
Svi oglasi
 

Prenosna mreža za kampovanje na otvorenom
Sklopivi vazdušni trouglasti viseći krevet za krevet za krevet za kampovanje na otvorenom
Trougao viseca mreza za kampovanje je jedna od najvećih visećih mreža na tržištu i dovoljno jaka da udobno spava 1 odrasla osoba
Viseća mreža dovoljno velika i jaka da 1 odrasla osoba mogu udobno spavati. Viseća mreža je udobna i može se lako koristiti u divljini kao iu dvorištu.
Jedinstveni sistem sidrenja u 3 tačke za viseću mrežu pruža zategnutu i ​​zategnutu osnovu za viseću mrežu dajući vam najudobniji noćni san koji ste ikada imali u šatoru, bilo da spavate na prednjoj, zadnjoj ili bočnoj strani.
Viseća mreža je okačena na zemlju između 3 tačke sidrenja i tako da nema potrebe da se pronađe ravna podloga. Držanje iznad zemlje udaljava vas od vlažnog, neravnog ili tla prekrivenog štapom/kamenom.
Kapacitet: Sa 150KG      
ID Oglasa: #164422712
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.