slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Lonac za gulaš 6 litara sa poklopcem i teleskopski tronožac

15.350 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
46
1
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon&Home24 Outlet Srbija
Član od 25.02.2015.
Svi oglasi

Ovaj veoma elegantan lonac za gulaš ima debljinu materijala od 1 mm, veoma je jasno obrađen i poliran je do visokog sjaja za savršenu završnu obradu. Uz pomenutu debljinu materijala, lonac za gulaš od nerđajućeg čelika jako će se brzo detaljno zagrejati. Drška je zakovana velikim zakovicama.

Veoma se lako čisti. Nakon prve upotrebe, lonac će postati blago blavkasto žućkast. Ovo je savršeno normalno kada nerđajući čelik koristite u pećnici ili na otvorenoj vatri. Kada kupujete lonac od nerđajućeg čelika, posebno obratite pažnju na ove karakteristike.  

Gulaš lonci su tradicionalni mađarski proizvodi za pripremu hrane tokom kampovanja na vatri, koji se mogu koristiti za pripremu glušača, čorbi ili dinstanje. Kada spremate gulaš ili čorbe, posebam dimljeni ukus dolazi samo kada spremate bez poklopca. Poklopac se koristi samo za prekrivanje spremljene hrane (kako bi ste je zaštitili od insekata)

Teleskopski ram-tronožac, pogodan je za lonce veličine do 20 litara, i u potpunosti je napravljen od nerđajućeg čelika. Njegova visina je podesiva od 70-130 cm. Tri četvrtasta profila možete podesiti na 7 različitih visina. Svaki nogar ima sigurno postavljanje.


Dimenzije lonca za gulaš:

Zapremina: pribl. 6 litara
Materijal: nerđajući čelik
Debljina materijala: 1.0mm
Prečnik vrha: pribl. 34 cm
Prečnik dna: pribl. 19 cm 
Visinat: pribl. 17 cm (sa ručkom pribl. 19.5 cm)
Napomena za veličinu:
Kako bi izbegli nesporazum, pročitajte sledeću informaciju vezano za lonac za gulaš: Iz bezbednosnih razloga, lonac se ne sme puniti do vrha. Pomnožite zapreminu lonca u litrima sa 1,3. Zbog toga je lonac od 6 litara pogodan za najviše 7-8 osoba. Zbog svog oblika, on je tada pun oko 70%.  

ID Oglasa: #161854140
Informacije

Outlet roba, nova ili polovna, sa ili bez oštećenja, iz uvoza. Piše sve, a i opis od proizvođ. i slike uživo.

Dobijate proizvod sa slika UŽIVO, i u stanju kakvo je na istim, nevezano za opis. Reklamacije ne primamo, s obzirom na cenu i sve navedeno.

Moguće preuzimanje ili slanje kurirskom sluzbom. Za kurirsku službu ne primamo reklamacije.

Kupite, i to je to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.