slika
slika
slika
1 od 3

Magični fenjer višenamensko osvetljenje za kampovanje

900 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Magični fenjer – višenamensko osvetljenje za kampovanje i zabave

Magična led lampa je savršeno rešenje za sve vaše potrebe osvetljenja tokom kampovanja, zabava i kućne upotrebe. Ovaj jedinstveni uređaj dizajniran je da bude izuzetno lagan, što vam omogućava da ga lako ponesete sa sobom gde god krenete. Kada nije u upotrebi, može se sklopiti i smanjiti, čime štedi prostor pri skladištenju.

Karakteristike ovog magičnog fenjera uključuju mogućnost korišćenja kao svetla za šator i svetla sa efektom plamena, kao i baterijske lampe i LED svetla za žurke. Fenjer je opremljen sa dve ručke, što ga čini idealnim za osvetljenje u kući, kampovanju, kuvanju, radu, čitanju, u slučaju nestanka struje i slično.

Zahvaljujući raznobojnom i romantičnom osvetljenju, ovaj magični fenjer je savršen za korišćenje tokom Noći veštica, rođendanskih žurki, plesnih žurki, Božićnih žurki, žurki pored bazena, praznika, svadbi, karaoke i još mnogo toga. Može se lako okačiti na zidove ili drveće, a takođe se može postaviti na ravne površine, poput polica, stolova, terasa i pergola.

Fenjer je izrađen od visokokvalitetne plastike, što mu omogućava dugotrajnost i otpornost na dugotrajnu upotrebu. Vreme osvetljenja varira između 5 i 9 sati, a snaga iznosi 5W. Težina fenjera iznosi 380g.

U paketu dobijate: 1x Magični fenjer

Neka vaša kampovanja i zabave budu još čarobniji uz ovaj praktični i lepo dizajnirani magični 4 u 1 uređaj za avanture na otvorenom.

Magični fenjer 4-u-1 ima četiri različita načina rada:

  1. Svetlo za šator. Pogodan za osvetljavanje prostora u šatoru tokom kampovanja, pružajući udobno i prijatno osvetljenje.
  2. Efekat plamena. Fenjer emituje svetlost koja imitira plamen, stvarajući ugodnu atmosferu za opuštanje ili romantične trenutke.
  3. Baterijska lampa. Praktična funkcija koja se može koristiti za osvetljavanje puta ili traženje predmeta u mraku.
  4. LED svetlo za žurke. Raznobojno osvetljenje koje menja boje, idealno za proslave, rođendane, plesne žurke i druge zabavne događaje.

Ovaj 4-u-1 Magični fenjer pruža raznolikost i fleksibilnost, nudeći prikladno osvetljenje za razne situacije i potrebe.

 

ID Oglasa: #165870252
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.