Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Sport i razonoda > Kamp oprema

slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sklopivi sto za kampovanje 120 cm

2.450 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
98
7
juče
Green Shop
Član od 23.10.2015.
Svi oglasi
Praktican rasklopivi sto
Kamperski sto
Sto za dvoriste

Naučna podrška u obliku slova K kako bi se proširilo područje koje nosi snagu, a efekat nosivosti je bolji. Proizvod ima jedinstvenu kopču za fiksiranje nogu radne površine i stola, što je zgodno i čvrsto, jednostavno i lepo.
Lako za instaliranje, lako za nošenje
Instalacija u 3 koraka, samo nekoliko minuta, bez alata, jednostavna i praktična. Sa sklopivim dizajnom, radna površina se može lako namotati, lako se skladištiti, lako se prenosi, štedi prostor za skladištenje i olakšava putovanje.
Premijum materijal, viši kvalitet
Prenosivi sto za piknik je jak i izdržljiv, izgleda luksuzni, a njegova glatka površina takođe može efikasno da izbegne grebanje kože.
Savršen izbor za svaku priliku

Veličina stola: 120*60*43cm /47,24k23,62k16,92 inča, biće vaš dobar partner za aktivnosti na otvorenom, pogodan za kampovanje, piknik, roštilj, zabavu u dvorištu, pecanje, plažu, dolinu, obalu jezera, itd. Nlmllmnlmmlmlnmnn
ID Oglasa: #165094611
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.